Partnerség tagsági kedvezményre

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Hazánk és Közép-Európa legnagyobb természetvédelmi szervezeteként keressük meg Önt, és egy kölcsönösen előnyös, hosszú távú együttműködés lehetőségét kínáljuk. Kérjük, olvassa végig levelünket és váljon partnerünkké!

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) 1974-ben alakult; napjainkig több mint 30 ezren léptek tagjaink közé. Évente több mint száz programot valósítunk meg területvédelemmel, madárfajok védelmével és szemléletformálással kapcsolatosan; újságaink, és rendezvényeink segítségével több százezer emberhez jutunk el évről évre. Tagjaink önzetlenül támogatják a madárvédelmet, felméréseket végeznek, önkéntes munkával segítik céljaink elérését.

Működjünk együtt a természetvédelem társadalmi hátterének bővítésében! Kérjük, fontolja meg annak lehetőségét, hogy termékeiből, szolgáltatásaiból, tagjainknak egy tetszőlegesen meghatározott kedvezményt biztosít, hiszen az Ön által irányított vállalkozás profilja megegyezik a természetvédők, madárvédők érdeklődési körével.

Hogyan támogatja ezzel a madárvédelmet?
A természetvédelem nem képzelhető el a társadalom támogatása nélkül, ezért fontosak az MME-hez hasonló civil szervezetek. Egyesületünk folyamatosan arra törekszik, hogy minél több embert vonjon be tevékenységébe, minél több tagot szerezzen, hiszen ezáltal egy komoly társadalmi hátteret tudunk felmutatni. A madárvédelem népszerűségének köszönhetően tagságunk folyamatosan növekszik. Amennyiben a természetjárás, kirándulás és az ezekhez szükséges eszközök, a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások köréből tudnánk kedvezményeket felmutatni, akkor egyesületünk tagtoborzó és tagmegtartó szerepe tovább erősödne, több önkéntessel hatékonyabban tudnánk céljaink érdekében dolgozni. Ezt szeretnénk az Ön támogatásával elérni!

Támogatásáért cserébe a kedvezményeket adó partnereink listáját minden új tagunknak a belépéskor kiküldjük, továbbá évente egyszer postázzuk hozzávetőlegesen 20 ezer példányban, valamint évi egy alkalommal egyesületünk újságjában, a Madártávlatban tesszük közzé. A lista megjelenik honlapunkon, ahol a partner rövid bemutatására is lehetőséget adunk, illetve a partner honlapjához linket biztosítunk. Az MME immár 30 éve a magyar köztudat része. Használja ki ezt az óriási ismertséget, és kapcsolatunk révén legyen az Ön vállalkozása is sikeresebb!

Kedvező döntése esetén együttműködésünkről természetesen megállapodást kötünk, melynek szövege honlapunkról letölthető. Tagjainkról szinte egyedüli módon pontos tagnyilvántartást vezetünk, számukra érvényesített tagsági igazolványt adunk, amely a kedvezmény igénybevételére jogosít. Tagjaink között gyerekek, aktív dolgozók és nyugdíjasok egyaránt vannak, jelentős részük pedig az úgynevezett családi tagságot választotta.

Letölthető kártya megállapodás minta >>

Kérem, amennyiben kérdése van, keresse a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Zádori Sarolta
E-mail: zadori.sarolta@mme.hu,
 

Levélcímünk:
MME 1121 Budapest, Költő utca 21.

  

   Köszönjük!