MME Ifjúsági Tagozat

Örömmel tudatjuk veletek, hogy létrejött a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Ifjúsági Tagozata (MME IFI). Az Ifjúsági Tagozat gondolata 2020 végén kezdett megfogalmazódni egyesületünk fiatalabb önkéntesei körében, látva az önkéntes tábor kiöregedését és az aktív fiatalok alacsony számát.

Csatlakozz hozzánk, amennyiben kíváncsi vagy a madarak világára, a természetre, és érdekel, miként vesz részt aktívan a fiatalság az egyesület munkájában. Mi pedig szerte az országban elviszünk magunkkal terepre, élőhelyfelmérésekre, gyűrűzésekre, megtanítunk madarat határozni, és terepi tapasztalatokkal, tanácsokkal látunk el. Ezeken kívül találkozhatsz kígyós-békás, denevéres, vagy éppen bogaras személyekkel is a tagozaton belül. Velünk bepillantást nyerhetsz az önkéntes madárszámlálók munkájába, tippeket kaphatsz például ahhoz, miként változtathatod otthonodat madárbarát kertté, beleláthatsz a madárvárták életébe, s nem utolsó sorban egy országos, fiatal, összetartó közösség tagjává válhatsz. Az IFI Tagozat célja a természet, s legfőképpen a madarak iránt érdeklődő fiatalok bevonása az egyesület, a helyi csoportok tevékenységébe annak érdekében, hogy a jelen ifjúság átadhassa tudását a jövőben következő generációknak. Emellett az Ifjúsági Tagozat a már aktív fiatal önkéntesek között hatékonyabb együttműködési lehetőséget, közös programokat biztosít.

Szeretettel várunk minden lelkes, madarakat szerető 16-30 év közötti érdeklődőt.

Csatlakozz hozzánk Te is!
Jelentkezés: ifi@mme.hu

Kövesd aktuális híreinket, eseményeinket az alábbi közösségi oldalainkon keresztül:
Facebook: https://www.facebook.com/mme.ifitagozat
Instagram: https://www.instagram.com/mme_ifi/

#madarásznijó #mmeifitagozat #mmeifi

A tagozat vezetősége
Elnök: Bodor Ádám (bodoradam96@gmail.com)
Alelnök: Molnár Máté (molnar.mate@mme.hu)
Titkár: Lippai Károly (lippai.karoly@mme.hu)
Titkárhelyettesek: Alföldi Dániel, Bukor Boglárka, Győrig Előd, Imre Kornél, Menyhárt Gellért, Nagy Levente, Szántó Bence, Takács Árpád

Kapcsolat
Általános kérdések, tagfelvétel: ifi@mme.hu
Kommunikáció, közösségi média: ifi.komm@mme.hu