Adományozás

"Együtt a természetért"

Támogatása kiemelten fontos, hogy egyesületünk folytatni tudja munkáját, és hosszútávon is érdemben tehessen a természet védelméért és az emberekért.

Adományával segíthet!

Minden felajánlott összeg számít, amit egy jobb világ reményében fektetünk be az emberek, a madarak és a természet számára.
Hozzájárulásával részesévé válik egy olyan közösségnek, akik a madarak és a természet védelmével fogalkoznak és valódi segítséget nyújtanak.

Aktuálisan támogatható témáink:

Fontosak számunkra a madarak

Ebben az évben is fontosak számunkra a madarak!  →

Cigánycsuk, a 2021. év madara

Zöld küllő a 2022. év madara →

Vigyázzunk a fecskékre! 

Fogjunk össze a kék vércsékért

Füleskuvikok odúban

Éjjeli vadászaink kérése 

 

Eddig adományát sárga csekken fizette be?

Azt javasoljuk, jelen helyzetben rendezze befizetéseit otthonról, ha teheti!

Összegyűjtöttünk néhány fizetési lehetőséget, hátha segítségére lehet:

Mobiltelefon: bankkártyás fizetéssel

iCsekk alkalmazás - postakártyájára akár pontokat is gyűjthet
Simple alkalmazás - befizetéseit egy helyen tarthatja nyilván


Online: banki átutalással

A legtöbb kártyakibocsátó bank rendelkezésre tud bocsátani internetbanki hozzáférést is. A sárga csekk az utaláshoz szükséges minden információt tartalmaz. Fontos, hogy tüntesse fel a közlemény rovatban a befizetőazonosítót. Az utalásnak banktól függően lehetnek költségei.

Csekkautomata: ehhez ki kell mozdulni otthonról

A csekk beolvasása után az automatánál kiválaszthatjuk, hogy készpénzzel vagy bankkártyával kívánjuk rendezni a csekkeket. Arra kell figyelni, hogy a befizetett összegről kapott bizonylatot őrizzük meg és egy csekket csak egyszer fizessünk be. Amennyiben készpénzfizetési megoldást választjuk az adott üzlet pénztárában tehetjük meg, ahol az automata kihelyezésre került. Egy tranzakció során 5 darab csekket, maximum 290.000 Ft összegben fizethetünk be.

Csoportos beszedési megbízás: hamarosan elérhető lesz az egyesületnél is

Ez a fizetési mód az egyik legkényelmesebb és legolcsóbb módja a rendszeres befizetéseink kezelésére. A szolgáltató vagy, az az intézmény, amely meghatalmazást kap a befizetőtől meghatározott időközönként az előzetesen jóváhagyott összeget automatikusan beszedi a bankszámlánkról.